Deze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie bij onze Privacy voorwaarden

Verwijder al mijn gegevens na aankoop of verlaten van de site. U kunt deze gegevens na registratie ook zelf inzien en laten verwijderen. Zie hier voor meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie bij onze Privacy voorwaarden

Verwijder al mijn gegevens na aankoop of verlaten van de site. U kunt deze gegevens na registratie ook zelf inzien en laten verwijderen. Zie hier voor meer informatie

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Ook de kosten voor retour van u thuis naar de Constructiebalk zijn voor eigen rekening. Deze retourkosten bedragen 35 euro exclusief BTW per pakket.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de Constructiebalk geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@V15.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.”

Let op: het herroepingsrecht is alleen van toepassing op consumenten. Het moet dus gaan om een overeenkomst tussen een particulier en een bedrijf. Wanneer je een product of dienst bestelt voor je (eenmans-)bedrijf is het herroepingsrecht niet van toepassing.

Uitzondering maatwerk

Producten die u via de Constructiebalk op maat laat zagen of knippen kunnen niet worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Retourneren

Conform de wetgeving heeft u het recht om uw bestelling te retourneren zonder opgaaf van de reden te retourneren volgens onderstaande voorwaarden:

  • U kunt tot 14 dagen na aankoop de bestelling zonder opgaaf van reden retourneren.
  • indien het product speciaal voor u is besteld of op maat gezaagd/geknipt vervalt het recht van retour
  • De verzendkosten van zowel de normale zending (35 euro excl. BTW) als de retourzending (35 euro excl. BTW) zijn voor uw eigen rekening
  • Meld een retourzending altijd eerst aan via mail. Stuur bij deze mail ook een kopie van de opdrachtbevestiging mee die u bij de bestelling in de mail hebt gekregen.
  • plak de opdrachtbevestiging ook op het pakket wat u wilt retourneren
Retouradres

Constructiebalk
Venusweg 15
8938bc Leeuwarden


Na ontvangst van de retourzending ontvangt u van ons een bevestiging.
Het totaalbedrag van de zending wordt met aftrek van de verzendkosten binnen 5 werkdagen terug gestort op uw rekening

Support desk
Onduidelijk? Vraag het onze vakmensen!

Vragen via mail, telefoon of Whatsapp worden altijd beantwoord door iemand met verstand van metaal. Ook aan de balie kunt u er altijd op rekenen dat wij met u willen mee denken.

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag te bereiken tussen 08.00 en 17.00 uur. Offerteaanvragen en informatieaanvragen via de mail proberen wij altijd dezelfde dag te beantwoorden.

>Telefoonnummer: 0900-2502500
>Whatsapp: 0636.58.58.00
>Mail: contactformulier