Deze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie bij onze Privacy voorwaarden

Verwijder al mijn gegevens na aankoop of verlaten van de site. U kunt deze gegevens na registratie ook zelf inzien en laten verwijderen. Zie hier voor meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie bij onze Privacy voorwaarden

Verwijder al mijn gegevens na aankoop of verlaten van de site. U kunt deze gegevens na registratie ook zelf inzien en laten verwijderen. Zie hier voor meer informatie

Het familiebedrijf achter de IJzershop
Op 1 april 1954 is Van der Veens Industriele Handels Onderneming (VIHO) opgericht door Teake van der Veen. Hij hield zich in eerste instantie bezig met handelsactiviteiten in de kolen- en brandstofbranche maar begon zich na enkele jaren ook zelf kleine producten van metaal te maken. Rond 1980 zijn twee zonen Johan en Tako van der Veen in het bedrijf gestapt en met drie man werd de VOF Viho opgericht. In 2000 hebben de twee zonen na het overlijden van hun vader het bedrijf verplaatst naar industrieterrein de Hemrik in Leeuwarden. In 2019 is Johan van der Veen uit de VOF gestapt om plaats te maken voor zijn zoon Robin en is VOF Viho omgezet in De Moderne Smid BV. Alle activiteiten van de IJzershop vallen onder het beheer van De Moderne Smid BV.
Praktische informatie over de IJzershop

Post en bezoekadres:  Venusweg 15,  8938bc Leeuwarden
Telefonische support:  0900-2502500
Telefoon: 058-2123138
Whatsapp: 0636585800
Mail: info@V15.nl

KvK nummer:  075220555
BTW nummer: NL 860193421B01
IBAN: NL24RABO 0157652947 (RABONL2U)

De Ijzershop maakt metaal toegankelijk

De IJzershop levert materialen via de webshop aan partikulieren en ondernemers, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Iedereen kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken. Bij de IJzershop is er de mogelijkheid tot lassen, zagen, knippen, zetten, knippen, boren, buigen en draaien. 
De IJzershop levert niet alleen online, u kunt ook bij ons aan de balie komen om daar ter plekke uw idee uit te leggen om een prijs te krijgen. Wij willen uiteindelijk, door expertise en materiaal te leveren, een ieder helpen zijn metaal speciaal klus te klaren!


Lassen in de werkplaats
De legpress
Andere activiteiten van de Moderne Smid

De Moderne Smid heeft een modern machinepark tot zijn beschikking en maakt oefentoestellen voor therapeuten. Deze toestellen worden verkocht onder de merknaam Gerofitness en worden kompleet door de Moderne Smid ontworpen en gebouwd.

> Meer informatie over oefentoestellen op www.gerofitness.nl

Diverse partnershops van de IJzershop worden door het team van de Moderne Smid ondersteund.

> Meer informatie over levering van constructiebalken op www.constructiebalk.nl
> Meer informatie over levering van bouwstaalmatten op www.bouwstaalmat.nl

Onze locatie

Sinds 2000 is de Venusweg 15 in Leeuwarden de locatie van waaruit de Moderne Smid zijn werkzaamheden uitvoert. 
Tegenwoordig is de dagelijkse leiding van het familiebedrijf in handen van Tako en Robin van der Veen. 

Het hart van het pand wordt gevormd door een modern ingerichte metaalwerkplaats welke is voorzien van moderne bewerkingsmachines. De werkplaats is gekoppeld aan een magazijn met een ruime voorraad aan metalen en bevestigingsmaterialen en een verkoopruimte van de IJzershop. 
Daarnaast is het pand voorzien van een modern kantoor waar de administratie en helpdesk zijn gevestigd

Corten Ijzershop
Support desk
Onduidelijk? Vraag het onze vakmensen!

Vragen via mail, telefoon of Whatsapp worden altijd beantwoord door iemand met verstand van metaal. Ook aan de balie kunt u er altijd op rekenen dat wij met u willen mee denken.

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag te bereiken tussen 08.00 en 17.00 uur. Offerteaanvragen en informatieaanvragen via de mail proberen wij altijd dezelfde dag te beantwoorden.

>Telefoonnummer: 0900-2502500
>Whatsapp: 0636.58.58.00
>Mail: contactformulier